Elektromajális Győr – 2023.04.30

Elektromajálisra hív a Magyar Elektromobilitás Egyesület április 30-án Győrben.

A rendezvényt a Kisosz (Győr – Moson – Sopron megyei Kereskedők Érdekképviseleti Egyesülete) három napos majálisának keretein belül tartjuk Győrben, a Kiskút-ligetben (az állatkert és jégpálya mellett).

A klasszikus elektromosjármű-tulajdonosok találkozója mellett autó- és motorkereskedések, elektromobilitás-szolgáltatók és egyéb kiállítók is helyet kapnak az eseményen, ahol a család apraját-nagyját változatos programok szórakoztatják.

Szakmai előadások, játékos feladatok és természetesen tapasztalt elektromosjármű-tulajdonosokkal folytatott beszélgetési lehetőség mellett street food utca és a vidámpark várható, további részletek hamarosan!

A rendezvény bárki számára szabadon, belépési díj nélkül látogatható, de a játékos versenyen való részvételhez és az elektromos járművek lezárt területen történő rendezett parkolásához előzetes regisztráció szükséges, melyre ezen az űrlapon van lehetőség.

Elmob-tagok, figyelem!!

A regisztrált és a rendezvényen részt vevő ELMOB-tagok további kedvezményekre is jogosultak lesznek a rendezvény napján és helyszínén, ezért fontos az Egyesületnél regisztrált e-mail cím megadása.

A játékos versenyekre a helyszínen is lehetőség lesz jelentkezni a fennmaradó helyek és idő függvényében, de csak a regisztrált, előre leadott rendszámú járműveket engedik be a lezárt területre.

További információkkal folyamatosan jelentkezünk itt, az ELMOB honlapján, valamint a vonatkozó Facebook eseményben.

Várunk mindenkit az Elmob Elektromajálisra!

Kapcsolódó cikkek

Válaszok

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük