Ingyenes töltéssel kedveskedik a TEA. az ELMOB tagoknak

Örömmel értesítjük Egyesületünk jelenlegi és jövőbeni tagjait az első sikeres támogatói megállapodásunkról, melynek értelmében a TEA. elektromobilitás szolgáltató összesen 500 db ingyenes töltésre jogosító kupont ajánlott fel az ELMOB tagoknak. A kuponok maximum 10 kWh energia felhasználására jogosítanak.

A jelenlegi egyesületi tagok hamarosan megkapják az ingyenes töltésre jogosító kuponokat, melyet a TEA. alkalmazásban tudnak beváltani a “Van kuponom” gombra kattintva. A kupon az aktiválást követő első töltésnél kerül felhasználásra, a töltés a maximális 10 kWh elérésekor automatikusan leáll.

Amennyiben a felhasználó a 10 kWh elérése előtt leállítja a töltést, a kedvezményből megmaradt energiamennyiség nem vihető át a következő töltésre.

A kupon érvényessége a kiállítást követő 60 nap, a lejáratig fel nem használt kupon eltűnik az alkalmazásból. Egy felhasználói fiók csak egy kupont tud beváltani.

Ha szeretnél a Magyar Elektromobilitás Egyesület tagja lenni, kattints ide!

Ha érdekel, hogy melyik elektromos autó töltőállomásoknál tudod felhasználni a kupont, töltsd le a „Teapont” alkalmazást, vagy látogass el a szolgáltató honlapjára.

A megállapodást Bukor Ivett, a Tea, és Németh Ágnes, az ELMOB képviseletében írta alá.

Kapcsolódó cikkek

Válaszok

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük