Kedvezményesen indulhatnak a 100 pontos challenge futamain az ELMOB tagok

Támogatói megállapodást kötött a 100 pontos challenge szervezője és a Magyar Elektromobilitás Egyesület, így a versenysorozatban induló ELMOB tagok 15%-os kedvezményre jogosultak.

A 100 Pontos Challenge egy egésznapos felhőtlen szórakozást kínáló autós játéksorozat, ahol a pontról pontra jutás közben fedezhetik fel versenyzőink országunk legszebb és legérdekesebb helyszíneit.

A rutinos és még kezdő csapatok is olyan helyekre jutnak el, melyek létezését eddig nem ismerték, de lehet, hogy már többször is jártak ott, de fel sem figyeltek rá, hogy egy adott hely mennyi érdekességet, látnivalót rejt.

Az egésznapos kaland közben folyamatosan újabb és újabb kihívások elé állítják a versenyzőket, amelyek során szükség van kreativitásra, ügyességre és rengeteg jókedvre.

A 100 Pontos Challenge futamai kétfélék lehetnek: az egyik egy GPS pontkereső verseny, a másik pedig egy úgynevezett Light futam (a nevével ellentétben ez a bonyolultabb játék), amit a szervezők az ország legnagyobb szabaduló szobájának szoktak nevezni.

Mindkét típusú versenyhez csupán egy okostelefonra és egy 2-5 fős összetartó, vagy épp összekovácsolódni kész csapatra van szükség.

A jelenleg érvényes 20.000 forintos nevezési díj helyett az Egyesület tagjai 17.000 forintos díjért vehetnek részt a futamokon. A kedvezmény igénybe vételéhez a csapatkapitánynak az ELMOB regisztrációjához tartozó e-mail címről kell jelentkeznie a futamra.

Ha szeretnél a Magyar Elektromobilitás Egyesület tagja lenni, kattints ide!

Ha többet szeretnél megtudni a versenysorozatról, látogasd meg a 100 pontos challenge Facebook csoportját.

A megállapodást Németh Ágnes, az ELMOB, és Juhász Péter, a 100 pontos challenge részéről írta alá.

Kapcsolódó cikkek

Válaszok

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük